O projektu

Ostavi trag za nove generacije!

Ostavi trag za nove generacije!

HŠK Posušje se natječe u najelitnijem nogometnom natjecanju u BiH i klub koji je deveti po uspješnosti od osamostaljenja BiH. Klub je to koji se ima čime ponositi, od infrastrukture do rekordne gledanosti. Trenutno škola nogometa ima više od 350 djece, koji rade u šest dobnih kategorija s kojima radi dvanaest educiranih trenera. Glavni cilj kluba je kvalitetna organizacija s naglaskom na školu nogometa i da spomenutoj djeci osiguramo uvjete za bavljenje športom i omogućiti im kvalitetan športski razvoj i uspjeh. Nakon okončanja projekta novih svlačionica i postavljanja reflektorske rasvjete došao je red i na još jedan povijesni projekt. Projekt kojeg klub i grad žele realizirati zajedno s Vama i pokloniti ga posuškoj djeci i 350 članova naše škole nogometa. Cilj projekta „Ostavimo trag za nove generacije“, je izgraditi školi nogometa HŠK Posušje jedan od najsuvremenijih i najmodernijih nogometnih terena s umjetnom travom u BiH koja će se prostirati na 6.930 m² . 

Kako ćemo graditi travnjak za nove generacije?

Projekt “Ostavi trag za nove generacije!” se temelji na kontinuiranim donacijama koje se zbrajaju. Udruga će o svojim donatorima kontinuirano brinuti vrijednim poklonima, a glavno veliko hvala je ime i prezime donatora kvadrata umjetne trave (traga) na web stranici i na spomen ploči na Stadionu Mokri Dolac. Spomen ploča će biti posvećena svim donatorima kvadrata trave. Spomen ploča s imenima svih donatora bit će izgrađena u sklopu stadiona Mokri Dolac. Na taj način tvoje ime ili ime tebi bliske osobe ostat će upisano za sva vremena uz voljeni klub.

 

Kako postati donator?

Kontinuitet donacija smo osigurali novom uslugom na tržištu kojom u par jednostavnih koraka donirate jedan ili više kvadrata trave za svoj voljeni klub. To možete napraviti putem transakcijskog ili deviznog računa „Ostavi trag“ ili osobno u prostorijama kluba putem obrasca. Navedeni obrazac možete ispuniti u prostorijama na stadionu Mokri Dolac ili putem web stranice https://ostavi-trag.hsk-posusje.com/#doniraj . Svaki donator vrijednog komadića trave bit će javno objavljen na web stranici i moći će svoj kvadrat pronaći putem web-a. Svaki donator dobit će zahvalnicu i vječnu uspomenu na ovaj zajednički projekt.

Ostavi trag za nove generacije!
Ostavi trag za nove generacije!

Što dobivam kao zahvalu donacijom 
“kvadrata trave”?

Imena svih donatora “kvadrata trave” bit će upisana na spomen ploči stadiona Mokri Dolac i objavljena na službenoj stranici projekta.
Uplate se svakodnevno ažuriraju i objavljuju ovdje na službenoj stranici projekta. Svaka donacija je važna, pa sve donatore nagrađujemo prigodnim poklonima, ovisno o njihovoj donaciji.

I dalje imaš pitanja 
o projektu?

Javi nam se - tu smo za tebe!

Facebbok